Bătălia uitată este un film olandez din Al Doilea Război Mondial din 2020, regizat de Matthijs van Heijningen Jr., care descrie Bătălia din Scheldt din 1944.
The East este un film de război olandez din 2020 regizat de Jim Taihuttu.
Sand Castle este un film american de dramă de război din 2017 regizat de Fernando Coimbra și scris de Chris Roessner. Filmul joacă rolul lui Nicholas Hoult, Henry Cavill, Logan Marshall-Green, Tommy Flanagan, Glen Powell, Beau Knapp și Neil Brown Jr. într-un sat din Irak.
Fără armă în linia întâi este un film americano-australian din 2016 regizat de Mel Gibson. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Andrew Garfield ca Doss, Sam Worthington, Luke Bracey, Teresa Palmer, Hugo Weaving, Rachel Griffiths și Vince Vaughn.
Mine este un film de război thriller psihologic din 2016 scris și regizat de Fabio Guaglione și Fabio Resinaro, în debutul lor în regie.
Chiar și după ce s-a întors acasă din războiul din Irak, Chris Kyle, un lunetist SEAL, nu poate renunța la ororile pe care le-a trăit. Acest lucru începe să îi afecteze căsnicia și viața.

Se afișează toate 6 rezultate