Vacation Friends este un film de comedie american din 2021, regizat de Clay Tarver, care a co-scris scenariul alături de Tom Mullen, Tim Mullen, Jonathan Goldstein și John Francis Daley. Îi joacă pe Lil Rel Howery, John Cena, Yvonne Orji, Meredith Hagner, Robert Wisdom, Lynn Whitfield și Andrew Bachelor.
Pentru a-și salva drama de săpun în timpul zilei de la anulare, scriitorul Maggie trebuie să-l convingă pe Darin (fostul ei iubit din viața reală) să se întoarcă la spectacol.
Kissing Booth 3 este un film american de comedie romantică pentru adolescenți din 2021, regizat de Vince Marcello, dintr-un scenariu de Marcello și Jay Arnold.
Sinkhole este un film de comedie dezastruos din 2021 din Coreea de Sud, în regia lui Kim Ji-hoon și în care joacă Cha Seung-won, Kim Sung-kyun, Lee Kwang-soo și Kim Hye-jun. Este vorba despre casa unui om obișnuit, care a durat 11 ani pentru a obține, dar coborând într-o groapă la 500 de metri sub pământ într-un minut.
Playing God este un film american scris și regizat de Scott Brignac și cu Luke Benward, Michael McKean, Alan Tudyk și Hannah Kasulka în rolurile principale.
Ultimul mercenar este un film de comedie de acțiune francez din 2021 regizat de David Charhon cu un scenariu de Charhon și Ismael Sy Savane. Filmul îl are în rol principal pe Jean-Claude Van Damme în ..
Jolt este un film american de comedie de acțiune din 2021, adaptat dintr-un scenariu de Scott Wascha și regizat de Tanya Wexler. În film îi joacă Kate Beckinsale, Bobby Cannavale, Laverne Cox, Stanley..
Bodyguard-ul soției lui Hitman este un film de comedie american de acțiune din 2021 regizat de Patrick Hughes și scris de Tom O'Connor și Brandon și Phillip Murphy. Filmul este o continuare a filmului..
Când cel mai bun actor de comedie, Carl Black, își mută familia înapoi în casa copilăriei, trebuie să facă echipă cu vecinii ciudați pentru a lupta cu un proxenet, care poate fi sau nu un vampir real...
Yes Day este un film de comedie american din 2021 regizat de Miguel Arteta, dintr-un scenariu și o poveste de ecran de Justin Malen, bazat pe cartea pentru copii cu același nume de Amy Krouse Rosentha..
Spionul meu este un film de comedie american de spionaj din 2020, regizat de Peter Segal, scris de Jon și Erich Hoeber, și cu Dave Bautista, Chloe Coleman, Kristen Schaal, Parisa Fitz-Henl..

Un luptator de arte marțiale accepta să lucreze ca un colector de datorii pentru mafie. Jobul pare destul de ușor, până când un client îl atrage într-o situație mai profundă decât se putea anticipa vr..

Riders of Justice este un film de comedie de acțiune danez din 2020 regizat și scris de Anders Thomas Jensen.

Războiul cu bunicul este un film de comedie american de familie din 2020 regizat de Tim Hill, dintr-un scenariu de Tom J. Astle și Matt Ember, bazat pe romanul cu același nume de Robert Kimmel Smith.
The Wrong Missy este un film american de comedie romantică din 2020 regizat de Tyler Spindel, cu un scenariu de Chris Pappas și Kevin Barnett.
Fost polițist și fost condamnat, Spenser face echipă cu luptătorul aspirant Hawk, pentru a demasca o conspirație sinistră, legată de moartea a doi polițiști din Boston.
Băieți răi pe viață, cunoscut și ca Bad Boys 3, este un film de acțiune-comedie american cu Martin Lawrence, Will Smith, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Joe Pantoliano, DJ Khaled, Michael Bay, Nicky Jam și Jacob Spicio.
Când patru studenți se joacă cu un joc video magic, sunt atrași de lumea junglei din Jumanji, unde sunt prinși ca avatarii lor. Pentru a reveni în lumea reală, ei trebuie să termine jocul.
Vacanță criminală este un film american de comedie și mister din 2019, regizat de Kyle Newacheck și scris de James Vanderbilt. Cu Adam Sandler, Jennifer Aniston și Luke Evans în rolurile pri..
Sextuplets este un film de comedie american din 2019 regizat de Michael Tiddes dintr-un scenariu de Mike Glock, Rick Alvarez și Marlon Wayans.
Men in Black: International - Bărbați în Negru Internațional este un film de acțiune științifico-fantastic de comedie american, regizat de F. Gary Gray după un scenariu de Art Marcum și Matt Holloway.
Un polițist celebru care este urmărit de camere de filmare peste tot pentru că are propriul său reality show. El este însărcinat să aresteze un cap de droguri care tocmai a scăpat din închisoare. Din ..
American Made este un film american de comedie de acțiune din 2017 regizat de Doug Liman, scris de Gary Spinelli și cu Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright, Alejandro Edda, Mauricio Mejía, Caleb Landry Jones și Jesse Plemons.
Ride Along 2 este un film american de comedie de acțiune în 2016, regizat de Tim Story și scris de Phil Hay și Matt Manfredi. Este continuarea filmului din 2014 Ride Along. În film îi joacă Ice Cube, Kevin Hart, Ken Jeong, Benjamin Bratt, Olivia Munn, Bruce McGill și Tika Sumpter.

Se afișează de la 1 la 24 din 25 filme