Warning este un film de thriller științifico-fantastic din 2021 regizat de Agata Alexander în debutul ei regizoral, dintr-un scenariu de Alexander, Jason Kaye și Rob Michaelson.
Night Teeth este un film de thriller american cu vampiri din 2021 regizat de Adam Randall dintr-un scenariu de Brent Dillon. Îi joacă pe Jorge Lendeborg Jr., Debby Ryan, Megan Fox, Lucy Fry, Alfie Allen, Raúl Castillo și Alexander Ludwig. A fost lansat pe 20 octombrie 2021 de Netflix. Filmul a primit recenzii mixte.
Sam, un veteran din Afganistan transformat în Pot Farmer, modifică o tulpină de canabis pentru a crește nu numai într-un ritm rapid, ci și pentru a reduce drastic celulele canceroase. Când ticălosul domn Black este dat la iveală în legătură cu acest lucru, el comandă un atac de lunetist asupra lui Sam și a întregii sale echipe, astfel încât el și grupul său de oameni de secol să poată fura formula lui Sam și să o vândă Big Pharma pentru o zi de plată mare. Totuși, Sniper Black intenționează să-l păstreze pe Sam în viață pentru a-și hrăni propria agendă.
The Guilty este un film de thriller american din 2021 regizat și produs de Antoine Fuqua, dintr-un scenariu de Nic Pizzolatto.
Kate este un thriller de acțiune american în 2021 regizat de Cedric Nicolas-Troyan și scris de Umair Aleem. Filmul îi are în rolurile principale pe Mary Elizabeth Winstead, Miku Martineau, Woody Harrelson, Michiel Huisman, Tadanobu Asano, Miyavi și Jun Kunimura.
Zone 414 este un film thriller american de SF din 2021, scris de Bryan Edward Hill și regizat de Andrew Baird. În film joacă Guy Pearce, Matilda Lutz, Jonathan Aris și Travis Fimmel. A fost lansat în Statele Unite pe 3 septembrie 2021 de Saban Films.
Tides este un film thriller științifico-fantastic din 2021 regizat de Tim Fehlbaum. Filmul îi are în rolurile principale pe Nora Arnezeder, Iain Glen, Sarah-Sofie Boussnina și Joel Basman. Filmul a avut premiera mondială la cel de-al 71-lea Festival Internațional de Film de la Berlin.
Nick Bannister, un investigator privat al minții, navighează în lumea atrăgătoare a trecutului când viața lui este schimbată de noul client Mae. Un caz simplu devine o obsesie după ce ea dispare și el..
Detectivul Ben Stone s-a lovit în cap și a fost internat în spital, iar rănirea lui dă naștere unui nou dar de telepatie care îl trimite pe o cale misterioasă pentru a ajuta indivizii cu probleme să constate că se confruntă cu o amenințare de nivel superior.
The Protégé este un thriller de acțiune american din 2021, regizat de Martin Campbell, scris de Richard Wenk și cu Michael Keaton, Maggie Q și Samuel L. Jackson în rolurile principale. Distribuția secundară este Patrick Malahide, David Rintoul, Ori Pfeffer, Ray Fearon, Caroline Loncq și Robert Patrick.
Un imigrant călătorește de la Sedona la Los Angeles pentru a se răzbuna împotriva avocatului imigrant care i-a ruinat viața.
Un tată îndurerat se luptă cu lumea sărăță, manipulatoare, a colectării datoriilor cu miză mare, în timp ce se luptă să verse tragediile trecutului său. El va găsi el însuși pitted împotriva lui cel m..
În urma unui tragic accident de mașină, un turist american, se trezește în mijlocul unei periculoase conspirații politice și este nevoit să fugă ca să scape cu viață.....
Stillwater este un film de dramă americană din 2021 regizat de Tom McCarthy, bazat pe un scenariu pe care l-a scris împreună cu Marcus Hinchey, Thomas Bidegain și Noé Debré.
Midnight in the Switchgrass este un viitor film de thriller american regizat de Randall Emmett în debutul său de regie, dintr-un scenariu de Alan Horsnail. Îi joacă pe Megan Fox, Bruce Willis, Emile H..
Primii coloniști ai omenirii de pe frontiera marțiană fac tot ce trebuie pentru a supraviețui elementelor cosmice și unul altuia.
Crawl este un film american de groază naturală din 2019 regizat de Alexandre Aja dintr-un scenariu scris de frații Michael și Shawn Rasmussen.
După ce o mină de diamante izolată din nordul înghețat al Canadei se prăbușește, un șofer organizează o misiune de salvare a minerilor. Însă apele din zonă se încălzesc, iar asta va crea un pericol ch..
Fără remușcări este un thriller de acțiune american din 2021 bazat pe romanul omonim din 1993 de Tom Clancy. Este regizat de Stefano Sollima și scris de Taylor Sheridan și Will Staples și joacă Michae..
The Misfits este un film de comedie american în 2021, regizat de Renny Harlin și scris de Robert Henny și Kurt Wimmer. Filmul îi are în rolurile principale pe Pierce Brosnan, Rami Jaber, Hermione Corf..
Un procuror în ascensiune suferă o decădere a judecății când își petrece noaptea la domiciliul avocatului apărător rival. Lucrurile iau o întorsătură groaznică când se trezește lângă trupul ucis al rivalei.
Spiral este un film de groază american din 2021 regizat de Darren Lynn Bousman și scris de Josh Stolberg și Peter Goldfinger. Este a noua tranșă din seria de filme Saw. Filmul îi are în rolurile princ..
O mamă singură trebuie să-și protejeze fiica și pe ea însăși în timpul unui hoț greșit la un depozit de înaltă tehnologie.
Sarah este o fată adolescentă care așteaptă cu nerăbdare să împlinească 18 ani pentru a se îndepărta de tatăl ei de control Don. Dar, înainte de a putea sufla chiar lumânările, Don o închide în subsol..

Se afișează de la 1 la 24 din 71 filme