Warning este un film de thriller științifico-fantastic din 2021 regizat de Agata Alexander în debutul ei regizoral, dintr-un scenariu de Alexander, Jason Kaye și Rob Michaelson.
Nightbooks este un film fantastic american din 2021, regizat de David Yarovesky și scris de Mikki Daughtry și Tobias Iaconis. Filmul îi are în rolurile principale pe Winslow Fegley, Lidya Jewett și Krysten Ritter. Bazat pe cartea pentru copii cu același nume din 2018 de groază-fantezie a lui J. A.
Zone 414 este un film thriller american de SF din 2021, scris de Bryan Edward Hill și regizat de Andrew Baird. În film joacă Guy Pearce, Matilda Lutz, Jonathan Aris și Travis Fimmel. A fost lansat în Statele Unite pe 3 septembrie 2021 de Saban Films.
O studentă și colegul ei de lucru îi spun profesorului că au descoperit modele seismice neobișnuite care ar putea prăbuși centrul orașului LA în timpul Summit-ului liderilor mondiali G-20. Profesorul află că finanțatorul său a fost ucis chiar după ce a finanțat un proiect de cercetare Nikola Tesla. Hotărâtă să găsească notele lui Tesla, Esther vizitează casa și biroul profesorului.
Dezastrul se desfășoară atunci când un meteorit lovește un oraș mic, transformând mediul nelocuibil și ucigând tot ce se află în zona înconjurătoare.
Reminiscence este un film american de thriller științifico-fantastic neo-noir din 2021, scris și regizat de Lisa Joy, în debutul ei în regie.
Seo Bok este un film de acțiune științifică sud-coreeană din 2021 regizat de Lee Yong-ju și cu Gong Yoo, Park Bo Gum și Jang Young-nam în rolurile principale. Filmul se învârte în jurul unui fost agen..
Trei figuri misterioase ies din deșertul Mojave și se îndreaptă spre Los Angeles, lăsând o urmă de corpuri în calea lor. Pentru a le zădărnici planurile de genocid global, un ofițer de informații al a..
Primii coloniști ai omenirii de pe frontiera marțiană fac tot ce trebuie pentru a supraviețui elementelor cosmice și unul altuia.
Lumea este luată prin surprindere atunci când un grup de călători în timp sosesc din anul 2051 pentru a aduce un mesaj urgent..
Stowaway este un film thriller de știință-ficțiune din 2021, scris de Joe Penna și Ryan Morrison și regizat de Penna. Filmul îi are în rolurile principale pe Anna Kendrick, Daniel Dae Kim, Shamier And..
Godzilla vs. Kong este un film american din 2021 regizat de Adam Wingard. Este creat în genurile științifico-fantastic, Kaijū.
Fără avertisment, milioane de „uși” misterioase, extraterestre apar brusc pe tot globul. Într-o grabă pentru a determina motivul sosirii lor, omenirea trebuie să lucreze împreună pentru a înțelege sco..
Cosmic Sin este un film științifico-fantastic de acțiune cu Bruce Willis și Frank Grillo care a fost regizat de Edward Drake.
Chaos Walking este un film de acțiune distopian american din 2021 regizat de Doug Liman dintr-un scenariu de Patrick Ness și Christopher Ford. Se bazează pe trilogia științifico-fantastică a lui Ness ..
Bliss este un film dramatic, științifico-fantastic scris și regizat de Mike Cahill. În rolurile principale au interpretat actorii Owen Wilson și Salma Hayek.
Skylines este un film SF regizat de Liam O'Donnell după un scenariu de Liam O'Donnell. În rolurile principale au interpretat actorii Lindsey Morgan și Jonathan Howard. Este a treia parte a trilogiei Skyline, o continuare a Beyond Skyline.
Paul Atreides, un tânăr strălucit și supradotat născut într-un mare destin dincolo de înțelegerea sa, trebuie să călătorească pe cea mai periculoasă planetă din univers pentru a-și asigura viitorul familiei și al poporului său. Pe măsură ce forțele răuvoitoare explodează în conflict cu privire la aprovizionarea exclusivă a planetei cu cea mai prețioasă resursă existentă, vor supraviețui doar cei care își pot cuceri propria frică.
The New Mutants este un film de groază american de super-eroi din 2020, bazat pe echipa Marvel Comics cu același nume și distribuit de studiourile 20th Century. Este a treisprezecea și ultima tranșă d..
Bloodshot este un film american de super-eroi din 2020, bazat pe personajul Valiant Comics cu același nume. Se intenționează să fie prima tranșă dintr-o serie de filme amplasate într-un univers cinematografic comun Valiant Comics. Regizat de David S. F.
Terminator: Destin întunecat este un film SF de acțiune din 2019 regizat de Tim Miller, cu actorii Mackenzie Davis, Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Natalia Reyes, Gabriel Luna în rolurile princ..
O tânără femeie cu abilități sporite se găsește vânată de o sinistră organizație guvernamentală. Dar când un criminal în serie îmbunătățit și mai puternic apare pe scenă, agenții și mutanții sunt forțați să-și pună la îndoială loialitățile.
Henry este un asasin îmbătrânit care se găsește urmărit de cineva cu capacitatea de a-și prezice mișcările. Curând descoperă că persoana este clona sa și își propune să-și descopere originea.
Resturile solare se prăbușesc pe Pământ, provocând distrugerea pe scară largă și dezlănțuind radiațiile solare în întreaga lume. Pe măsură ce mutațiile genetice se răspândesc rapid, un grup de prieten..

Se afișează de la 1 la 24 din 42 filme