The Killing of Kenneth Chamberlain este un thriller american din 2021, film scris, produs și regizat de David Midell și cu Frankie Faison în rolul principal al personajului. Se bazează pe împușcarea de către poliție a lui Chamberlain care a avut loc pe 29 noiembrie 2011 în White Plains, New York.
Reporterul Melanie se îndreaptă spre casă după căderea unei povești și, spre disperarea unui detectiv local, își folosește abilitățile pentru a ajunge la adevăr atunci când un prieten dispare.
The Guilty este un film de thriller american din 2021 regizat și produs de Antoine Fuqua, dintr-un scenariu de Nic Pizzolatto.
Reminiscence este un film american de thriller științifico-fantastic neo-noir din 2021, scris și regizat de Lisa Joy, în debutul ei în regie.
Hrishi și Riya sunt un cuplu proaspăt căsătorit. S-au mutat într-o casă nouă pentru a se bucura de căsătorie. Între timp, află o veste fulgerează că o fată și-a înjunghiat soțul în noaptea nunții și a..
ake Shelter este un film thriller psihologic american din 2011, scris și regizat de Jeff Nichols și cu Michael Shannon și Jessica Chastain în rolurile principale.

Se afișează toate 6 rezultate