Ochi de șarpe: G.I. Joe Origins este un film american de super-eroi din 2021 regizat de Robert Schwentke dintr-un scenariu de Evan Spiliotopoulos, Joe Shrapnel și Anna Waterhouse. Bazat pe G.I.

O relatare fantastică a poveștii medievale a lui Sir Gawain și a Cavalerului Verde.
Jungle Cruise este o aventură fantastică americană din 2021 în regia lui Jaume Collet-Serra din scenariu scris de Glenn Ficarra, John Requa și Michael Green, bazat pe atracția cu același nume a parcul..
Mortal Kombat este un film fantastic de arte marțiale din 2021 bazat pe franciza de jocuri video cu același nume și o repornire a seriei de filme Mortal Kombat. În film îi joacă Lewis Tan, Jessica McN..
Zonă mortală este un film SF de război regizat de Mikael Håfström după un scenariu de Rob Yescombe și Rowan Athale. În rolurile principale au interpretat actorii Anthony Mackie și Damson Idris. În alt..
Filmul nu conține subtitrare. Căutarea unui artefact furat de un bărbat îl duce în orașul bântuit plin de gangsteri voodoo, aventurieri mascați, ochi privați din epoca depresiei și femei violente din clarobscur.
Bronx este un film de acțiune francez din 2020 scris și regizat de Olivier Marchal avându-i în rolurile principale pe Lannick Gautry, Stanislas Merhar și Kaaris.
Un grup de mercenari, nemuritori seculari, cu capacitatea de a se vindeca, descoperă că cineva se află în secretul lor și trebuie să lupte pentru a-și proteja libertatea.
The New Mutants este un film de groază american de super-eroi din 2020, bazat pe echipa Marvel Comics cu același nume și distribuit de studiourile 20th Century. Este a treisprezecea și ultima tranșă d..
Chemarea străbunilor este un film de aventuri regizat de Chris Sanders după un scenariu de Michael Green. A fost produs în Statele Unite ale Americii de studiourile 20th Century Fox și a avut premiera..

Se afișează toate 10 rezultate