Puterea câinelui este un film dramatic coprodus la nivel internațional în 2021, scris și regizat de Jane Campion, bazat pe romanul cu același nume de Thomas Savage. Îi joacă pe Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Kodi Smit-McPhee, Thomasin McKenzie, Genevieve Lemon, Keith Carradine și Frances Conroy
Night Teeth este un film de thriller american cu vampiri din 2021 regizat de Adam Randall dintr-un scenariu de Brent Dillon. Îi joacă pe Jorge Lendeborg Jr., Debby Ryan, Megan Fox, Lucy Fry, Alfie Allen, Raúl Castillo și Alexander Ludwig. A fost lansat pe 20 octombrie 2021 de Netflix. Filmul a primit recenzii mixte.
Un grup de turiști se alătură bărcii fluviale a Pădurii Amazoniene „Regină” în timp ce se aventurează în râu, pentru a vizita satele indigene și a explora habitatele junglei. Dar un nor întunecat de furt și amenințare tună la bord, amenințându-i pe toți cu moartea.
Sam, un veteran din Afganistan transformat în Pot Farmer, modifică o tulpină de canabis pentru a crește nu numai într-un ritm rapid, ci și pentru a reduce drastic celulele canceroase. Când ticălosul domn Black este dat la iveală în legătură cu acest lucru, el comandă un atac de lunetist asupra lui Sam și a întregii sale echipe, astfel încât el și grupul său de oameni de secol să poată fura formula lui Sam și să o vândă Big Pharma pentru o zi de plată mare. Totuși, Sniper Black intenționează să-l păstreze pe Sam în viață pentru a-și hrăni propria agendă.
În timp ce erau în vacanță în Wisconsin, cinci prieteni își caută refugiu într-o clădire singuratică. Fără serviciu celular, grupul se desparte pentru a găsi ajutor, dar când se reunesc, unul dintre ei este găsit mort.
O studentă și colegul ei de lucru îi spun profesorului că au descoperit modele seismice neobișnuite care ar putea prăbuși centrul orașului LA în timpul Summit-ului liderilor mondiali G-20. Profesorul află că finanțatorul său a fost ucis chiar după ce a finanțat un proiect de cercetare Nikola Tesla. Hotărâtă să găsească notele lui Tesla, Esther vizitează casa și biroul profesorului.
Streamline este un film scris și regizat de Tyson Wade Johnston. Acesta marchează debutul său în regie. A fost lansat pe 19 august 2021 la Festivalul Internațional de Film de la Melbourne și în cinematografe pe 2 septembrie 2021 de Umbrella Entertainment.
Edge of the World este un film de aventură în regia lui Michael Haussman și cu Jonathan Rhys Meyers în rolul soldatului și aventurierului britanic James Brooke. În film se mai regăsesc Dominic Monagha..
No Man of God este un film american despre misterul criminalității din 2021, regizat de Amber Sealey și scris de Kit Lesser. Filmul îi are în rolurile principale pe Elijah Wood, Luke Kirby, Aleksa Palladino și Robert Patrick.

Kenshin Himura se confruntă cu un misterios dealer de arme pe nume Enishi Yukishiro. El controlează lumea interlopă a Chinei. Este dezvăluit și secretul „Jujishou” al lui Kenshin Himura.

Finding You este un film de comedie romantică americană și irlandeză din 2021, scris și regizat de Brian Baugh.
Un imigrant călătorește de la Sedona la Los Angeles pentru a se răzbuna împotriva avocatului imigrant care i-a ruinat viața.
În urma unui tragic accident de mașină, un turist american, se trezește în mijlocul unei periculoase conspirații politice și este nevoit să fugă ca să scape cu viață.....
Playing God este un film american scris și regizat de Scott Brignac și cu Luke Benward, Michael McKean, Alan Tudyk și Hannah Kasulka în rolurile principale.
Nick Newell, un luptător MMA cu un singur braț are o șansă rară de a lupta pentru campionatul ușor. Se străduiește să câștige pentru el și pentru toți ceilalți oameni din lume cu provocări fizice.....
Hrishi și Riya sunt un cuplu proaspăt căsătorit. S-au mutat într-o casă nouă pentru a se bucura de căsătorie. Între timp, află o veste fulgerează că o fată și-a înjunghiat soțul în noaptea nunții și a..
Trei figuri misterioase ies din deșertul Mojave și se îndreaptă spre Los Angeles, lăsând o urmă de corpuri în calea lor. Pentru a le zădărnici planurile de genocid global, un ofițer de informații al a..
Escape from Mogadishu este un film de acțiune sud-coreean din 2021, regizat de Ryoo Seung-wan și cu Kim Yoon-seok, Jo In-sung, Heo Joon-ho și Kim So-jin în rolurile principale.
Buckley's Chance este un film de coproducție internațional australian / canadian din 2021, regizat de Tim Brown, care a co-scris și filmul cu Willem Wennekers. Distribuția filmului include Bill Nighy, Victoria Hill, Martin Sacks, Milan Burch, Julia Billington, Ben Wood, Kelton Pell și Anthony Gooley.
Stowaway este un film thriller de știință-ficțiune din 2021, scris de Joe Penna și Ryan Morrison și regizat de Penna. Filmul îi are în rolurile principale pe Anna Kendrick, Daniel Dae Kim, Shamier And..
Awake este un thriller american de 2021, regizat de Mark Raso, dintr-un scenariu pe care l-a scris alături de Sara Ambrosio și Joseph Raso. Îi joacă pe Gina Rodriguez, Jennifer Jason Leigh, Barry Pepp..
American Traitor: The Trial of Axis Sally este un film dramatic din 2021 regizat de Michael Polish, dintr-un scenariu de Vance Owen și Darryl Hicks, bazat pe cartea Axis Sally Confidential, de William..
Yes Day este un film de comedie american din 2021 regizat de Miguel Arteta, dintr-un scenariu și o poveste de ecran de Justin Malen, bazat pe cartea pentru copii cu același nume de Amy Krouse Rosentha..

Se afișează de la 1 la 24 din 56 filme