Night Teeth este un film de thriller american cu vampiri din 2021 regizat de Adam Randall dintr-un scenariu de Brent Dillon. Îi joacă pe Jorge Lendeborg Jr., Debby Ryan, Megan Fox, Lucy Fry, Alfie Allen, Raúl Castillo și Alexander Ludwig. A fost lansat pe 20 octombrie 2021 de Netflix. Filmul a primit recenzii mixte.
În timp ce erau în vacanță în Wisconsin, cinci prieteni își caută refugiu într-o clădire singuratică. Fără serviciu celular, grupul se desparte pentru a găsi ajutor, dar când se reunesc, unul dintre ei este găsit mort.
Prey este un film german din 2021 regizat și scris de Thomas Sieben și cu David Kross, Hanno Koffler și Maria Ehrich în rolurile principale.
Un imigrant călătorește de la Sedona la Los Angeles pentru a se răzbuna împotriva avocatului imigrant care i-a ruinat viața.
Sentinelle este un thriller de acțiune francez din 2021 regizat de Julien Leclercq, scris de Julien Leclercq și Matthieu Serveau și cu Olga Kurylenko, Marilyn Lima și Michel Nabokoff în rolurile princ..
UltThe Last Days of American Crime (2020) este un thriller de acțiune american din 2020 regizat de Olivier Megaton dintr-un scenariu scris de Karl Gajdusek, bazat pe Rick Remender și romanul grafic al lui Gr..
Martorul colegilor ei ucigând un traficant de droguri îl pune în dificultate pe ofițerul de poliție Alicia West. Acuzată în mod fals de crimă, acum trebuie să lupte atât cu poliția coruptă, cât și cu gangsterii răi.
Focus este un film american de comedie-dramă din 2015 scris și regizat de Glenn Ficarra și John Requa, cu Will Smith și Margot Robbie în rolurile principale. Intriga urmează un artist în carieră care ..
O echipă de succes de hoți de camioane blindate (Sami Bouajila, Guillaume Gouix, Youssef Hajdi, David Saracino) este presată să ajute la un jaf la scară largă de către traficanții de droguri care refuză să ia „nu” pentru un răspuns.
Un hacker independent de calculator descoperă un misterios program de computer guvernamental. El intră în program și este împins într-o revoluție.
Când amenințarea cunoscută sub numele de Joker face ravagii și haos asupra oamenilor din Gotham, Batman trebuie să accepte unul dintre cele mai mari teste psihologice și fizice ale abilității sale de a lupta împotriva nedreptății.

Se afișează toate 12 rezultate