Edge of the World este un film de aventură în regia lui Michael Haussman și cu Jonathan Rhys Meyers în rolul soldatului și aventurierului britanic James Brooke. În film se mai regăsesc Dominic Monagha..

Kenshin Himura se confruntă cu un misterios dealer de arme pe nume Enishi Yukishiro. El controlează lumea interlopă a Chinei. Este dezvăluit și secretul „Jujishou” al lui Kenshin Himura.

Ochi de șarpe: G.I. Joe Origins este un film american de super-eroi din 2021 regizat de Robert Schwentke dintr-un scenariu de Evan Spiliotopoulos, Joe Shrapnel și Anna Waterhouse. Bazat pe G.I.

O relatare fantastică a poveștii medievale a lui Sir Gawain și a Cavalerului Verde.
Supraviețuitorii Harley Quinn, Bloodsport, Peacemaker și o colecție de contrazavuri din închisoarea Belle Reve se alătură super-secretului, super-umbros Task Force X în timp ce sunt lăsați pe insula î..
Jungle Cruise este o aventură fantastică americană din 2021 în regia lui Jaume Collet-Serra din scenariu scris de Glenn Ficarra, John Requa și Michael Green, bazat pe atracția cu același nume a parcul..
Awake este un thriller american de 2021, regizat de Mark Raso, dintr-un scenariu pe care l-a scris alături de Sara Ambrosio și Joseph Raso. Îi joacă pe Gina Rodriguez, Jennifer Jason Leigh, Barry Pepp..
Cipher solicită ajutorul lui Jakob, fratele mai mic al lui Dom, pentru a se răzbuna pe Dom și echipa sa.
Liga Justiției a lui Zack Snyder, denumită adesea „tăietura Snyder”, este tăierea regizorului din 2021 a filmului american super-erou Justice League.
Chaos Walking este un film de acțiune distopian american din 2021 regizat de Doug Liman dintr-un scenariu de Patrick Ness și Christopher Ford. Se bazează pe trilogia științifico-fantastică a lui Ness ..
Zonă mortală este un film SF de război regizat de Mikael Håfström după un scenariu de Rob Yescombe și Rowan Athale. În rolurile principale au interpretat actorii Anthony Mackie și Damson Idris. În alt..
Paul Atreides, un tânăr strălucit și supradotat născut într-un mare destin dincolo de înțelegerea sa, trebuie să călătorească pe cea mai periculoasă planetă din univers pentru a-și asigura viitorul familiei și al poporului său. Pe măsură ce forțele răuvoitoare explodează în conflict cu privire la aprovizionarea exclusivă a planetei cu cea mai prețioasă resursă existentă, vor supraviețui doar cei care își pot cuceri propria frică.
Black Widow este un film american de super-eroi din 2021 bazat pe Marvel Comics cu personajul cu același nume. Produs de Marvel Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures, este cel de-al 24-lea film din Marvel Cinematic Universe.
Chemarea străbunilor este un film de aventuri regizat de Chris Sanders după un scenariu de Michael Green. A fost produs în Statele Unite ale Americii de studiourile 20th Century Fox și a avut premiera..
Băieți răi pe viață, cunoscut și ca Bad Boys 3, este un film de acțiune-comedie american cu Martin Lawrence, Will Smith, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Joe Pantoliano, DJ Khaled, Michael Bay, Nicky Jam și Jacob Spicio.
Când patru studenți se joacă cu un joc video magic, sunt atrași de lumea junglei din Jumanji, unde sunt prinși ca avatarii lor. Pentru a reveni în lumea reală, ei trebuie să termine jocul.
Fostul angajat al Organizației Națiunilor Unite Gerry Lane străbate lumea într-o cursă contra timpului pentru a opri o pandemie de zombi care răstoarnă armatele și guvernele și amenință să distrugă omenirea însăși.
Omul furnică și Viespea este un film cu supereroi bazat pe benzile desenate Marvel cu același nume create de Stan Lee, avându-i ca protegoniști pe Paul Rudd, Michael Douglas, Laurence Fishburne, Miche..
Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar este un film american fantastic de capă și spadă, al cincilea film din seria Pirații din Caraibe. Este regizat de Joachim Rønning și Espen Sandberg după un ..
Thor: Ragnarok este un film american cu supereroi din 2017 regizat de Taika Waititi. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo și Cate Blanchett..
Răzbunarea lui Salazar este un film american fantastic de capă și spadă, al cincilea film din seria Pirații din Caraibe. Este regizat de Joachim Rønning și Espen Sandberg după un scenariu de Jeff Nathanson, cu Jerry Bruckheimer ca producător. Filmul este creat ca o relansare soft a francizei.
X-Men: Apocalipsa este un film american cu supereroi din 2016 regizat și produs de Bryan Singer. Este bazat pe personaje Marvel Comics, cu un scenariu de Simon Kinberg.
Thor: Întunericul este un film american cu supereroi din 2013 regizat de Alan Taylor. În rolurile principale joacă actorii Chris Hemsworth și Natalie Portman. Filmul este un sequel al celui din 2011, fiind al doilea din trilogia Thor și al optulea din Marvel Cinematic Universe. Este a doua intrare în Faza 2 a MCU.
Eight Below este un film dramatic american de supraviețuire din 2006, un remake bazat pe filmul japonez Antarctica din 1983 de Toshirô Ishidô, Koreyoshi Kurahara, Tatsuo Nogami și Susumu Saji.

Se afișează toate 24 de rezultate