Puterea câinelui este un film dramatic coprodus la nivel internațional în 2021, scris și regizat de Jane Campion, bazat pe romanul cu același nume de Thomas Savage. Îi joacă pe Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Kodi Smit-McPhee, Thomasin McKenzie, Genevieve Lemon, Keith Carradine și Frances Conroy
Warning este un film de thriller științifico-fantastic din 2021 regizat de Agata Alexander în debutul ei regizoral, dintr-un scenariu de Alexander, Jason Kaye și Rob Michaelson.
Night Teeth este un film de thriller american cu vampiri din 2021 regizat de Adam Randall dintr-un scenariu de Brent Dillon. Îi joacă pe Jorge Lendeborg Jr., Debby Ryan, Megan Fox, Lucy Fry, Alfie Allen, Raúl Castillo și Alexander Ludwig. A fost lansat pe 20 octombrie 2021 de Netflix. Filmul a primit recenzii mixte.
Un grup de turiști se alătură bărcii fluviale a Pădurii Amazoniene „Regină” în timp ce se aventurează în râu, pentru a vizita satele indigene și a explora habitatele junglei. Dar un nor întunecat de furt și amenințare tună la bord, amenințându-i pe toți cu moartea.
Sam, un veteran din Afganistan transformat în Pot Farmer, modifică o tulpină de canabis pentru a crește nu numai într-un ritm rapid, ci și pentru a reduce drastic celulele canceroase. Când ticălosul domn Black este dat la iveală în legătură cu acest lucru, el comandă un atac de lunetist asupra lui Sam și a întregii sale echipe, astfel încât el și grupul său de oameni de secol să poată fura formula lui Sam și să o vândă Big Pharma pentru o zi de plată mare. Totuși, Sniper Black intenționează să-l păstreze pe Sam în viață pentru a-și hrăni propria agendă.
În timp ce erau în vacanță în Wisconsin, cinci prieteni își caută refugiu într-o clădire singuratică. Fără serviciu celular, grupul se desparte pentru a găsi ajutor, dar când se reunesc, unul dintre ei este găsit mort.
The Killing of Kenneth Chamberlain este un thriller american din 2021, film scris, produs și regizat de David Midell și cu Frankie Faison în rolul principal al personajului. Se bazează pe împușcarea de către poliție a lui Chamberlain care a avut loc pe 29 noiembrie 2011 în White Plains, New York.
Nightbooks este un film fantastic american din 2021, regizat de David Yarovesky și scris de Mikki Daughtry și Tobias Iaconis. Filmul îi are în rolurile principale pe Winslow Fegley, Lidya Jewett și Krysten Ritter. Bazat pe cartea pentru copii cu același nume din 2018 de groază-fantezie a lui J. A.
Reporterul Melanie se îndreaptă spre casă după căderea unei povești și, spre disperarea unui detectiv local, își folosește abilitățile pentru a ajunge la adevăr atunci când un prieten dispare.
The Guilty este un film de thriller american din 2021 regizat și produs de Antoine Fuqua, dintr-un scenariu de Nic Pizzolatto.
Kate este un thriller de acțiune american în 2021 regizat de Cedric Nicolas-Troyan și scris de Umair Aleem. Filmul îi are în rolurile principale pe Mary Elizabeth Winstead, Miku Martineau, Woody Harrelson, Michiel Huisman, Tadanobu Asano, Miyavi și Jun Kunimura.
Prey este un film german din 2021 regizat și scris de Thomas Sieben și cu David Kross, Hanno Koffler și Maria Ehrich în rolurile principale.
Zone 414 este un film thriller american de SF din 2021, scris de Bryan Edward Hill și regizat de Andrew Baird. În film joacă Guy Pearce, Matilda Lutz, Jonathan Aris și Travis Fimmel. A fost lansat în Statele Unite pe 3 septembrie 2021 de Saban Films.
O studentă și colegul ei de lucru îi spun profesorului că au descoperit modele seismice neobișnuite care ar putea prăbuși centrul orașului LA în timpul Summit-ului liderilor mondiali G-20. Profesorul află că finanțatorul său a fost ucis chiar după ce a finanțat un proiect de cercetare Nikola Tesla. Hotărâtă să găsească notele lui Tesla, Esther vizitează casa și biroul profesorului.
Streamline este un film scris și regizat de Tyson Wade Johnston. Acesta marchează debutul său în regie. A fost lansat pe 19 august 2021 la Festivalul Internațional de Film de la Melbourne și în cinematografe pe 2 septembrie 2021 de Umbrella Entertainment.
Edge of the World este un film de aventură în regia lui Michael Haussman și cu Jonathan Rhys Meyers în rolul soldatului și aventurierului britanic James Brooke. În film se mai regăsesc Dominic Monagha..
Vacation Friends este un film de comedie american din 2021, regizat de Clay Tarver, care a co-scris scenariul alături de Tom Mullen, Tim Mullen, Jonathan Goldstein și John Francis Daley. Îi joacă pe Lil Rel Howery, John Cena, Yvonne Orji, Meredith Hagner, Robert Wisdom, Lynn Whitfield și Andrew Bachelor.
No Man of God este un film american despre misterul criminalității din 2021, regizat de Amber Sealey și scris de Kit Lesser. Filmul îi are în rolurile principale pe Elijah Wood, Luke Kirby, Aleksa Palladino și Robert Patrick.
Tides este un film thriller științifico-fantastic din 2021 regizat de Tim Fehlbaum. Filmul îi are în rolurile principale pe Nora Arnezeder, Iain Glen, Sarah-Sofie Boussnina și Joel Basman. Filmul a avut premiera mondială la cel de-al 71-lea Festival Internațional de Film de la Berlin.
Dezastrul se desfășoară atunci când un meteorit lovește un oraș mic, transformând mediul nelocuibil și ucigând tot ce se află în zona înconjurătoare.
Nick Bannister, un investigator privat al minții, navighează în lumea atrăgătoare a trecutului când viața lui este schimbată de noul client Mae. Un caz simplu devine o obsesie după ce ea dispare și el..
Fata dulce este un thriller de acțiune american din 2021 regizat de Brian Andrew Mendoza în debutul său în regie și scris de Philip Eisner și Gregg Hurwitz. În rolurile principale sunt Jason Momoa, Is..
Detectivul Ben Stone s-a lovit în cap și a fost internat în spital, iar rănirea lui dă naștere unui nou dar de telepatie care îl trimite pe o cale misterioasă pentru a ajuta indivizii cu probleme să constate că se confruntă cu o amenințare de nivel superior.
The Protégé este un thriller de acțiune american din 2021, regizat de Martin Campbell, scris de Richard Wenk și cu Michael Keaton, Maggie Q și Samuel L. Jackson în rolurile principale. Distribuția secundară este Patrick Malahide, David Rintoul, Ori Pfeffer, Ray Fearon, Caroline Loncq și Robert Patrick.

Se afișează de la 1 la 24 din 203 filme