Eliminați un link protejat prin drepturile de autor

FilmeActiune.ro postează conținutul unor site-uri externe cum ar fi netu.tv, videomega.tv, openload.co și youtube.com.

Administratorii FilmeActiune.ro nu se fac responsabili de materialele publicate, conținutul fiind preluat de pe internet și disponibil căutarilor google.

Conform celor de mai sus, FilmeActiune.ro nu găzduieste nici un fișier care încalca drepturi de autor sau de copyright.

FilmeActiune.ro este absolut legal și contine doar coduri embed de pe alte site-uri de pe internet. Nu găzduim nici un fișier video sub protectia drepturilor de autor și nu suntem responsabili pentru acuratetea materialelor publicate.

Daca aveti orice problemă legală vă rugam să contactati site-urile care hostează aceste fisiere.

Politica de eliminare a linkurilor

FilmeActiune.ro ia în serios problematica proprietății intelectuale și se angajează să răspundă nevoilor proprietarilor de conținut, ajutându-i în același timp să gestioneze publicarea conținutului lor online.

Trebuie remarcat faptul că FilmeActiune.ro este un simplu motor de căutare a videoclipurilor disponibile pe o mare varietate de site-uri terțe.

Orice videoclipuri afișate pe site-uri web ale terților sunt responsabilitatea acestor site-uri și nu a FilmeActiune.ro.

Nu știm dacă conținutul afișat pe site-urile terțe este autorizat sau nu de către proprietarul de conținut, deoarece este o problemă între site-ul gazdă și proprietarul de conținut.

FilmeActiune.ro nu găzduiește niciun conținut pe serverele sau rețeaua sa.

FilmeActiune.ro este un site web pro-DMCA și ca atare proprietarii de conținut pot utiliza protocolul DMCA pentru a solicita eliminarea linkurilor către videoclipuri despre care consideră că le încalcă drepturile de autor.

Proprietarii de conținut trebuie să înțeleagă că eliminând un link din FilmeActiune.ro nu vor elimina videoclipul sursă real de pe site-ul terț.

Proprietarii de conținut trebuie să contacteze ei înșiși site-ul de găzduire video pentru a solicita eliminarea.

Deținătorii de conținut trebuie să înțeleagă, de asemenea, că FilmeActiune.ro este un sistem complex de indexări automate, scripturi robotizate și trimiteri ale utilizatorilor; dacă există un videoclip pe web îl vom găsi la un moment dat și îl vom indexa.

Este complet posibil ca noi să indexăm un videoclip eliminat anterior, care este găzduit folosind o altă adresă URL sau un alt site de găzduire.

Dacă se întâmplă acest lucru, vă rugăm să ne informați conform protocolului DMCA și vom aborda problema.

Vă rugăm să nu trimiteți cereri DMCA care solicită eliminarea canalelor, categoriilor sau emisiunilor întregi.

Acceptăm numai solicitări pentru eliminarea unui link real.

Dacă doriți să solicitați eliminarea mai multor linkuri, utilizați o singură notificare DMCA, dar enumerați toate adresele URL din solicitarea respectivă.

Digital Millennium Copyright Act din 1998

În conformitate cu Digital Millennium Copyright Act din 1998 (al cărui text poate fi găsit pe site-ul web al US Copyright Office la http://lcweb.loc.gov/copyright/), FilmeActiune.ro va răspunde rapid la pretențiile de încălcare a drepturilor de autor care sunt raportate agentului de drepturi de autor desemnat de FilmeActiune.ro identificat mai jos.

Dacă sunteți proprietarul drepturilor de autor sau sunteți autorizat să acționați în numele unui proprietar al drepturilor de autor sau al oricărui drept exclusiv în temeiul drepturilor de autor și credeți că lucrarea dvs. a fost copiată într-un mod care constituie încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să raportați notificarea dvs. de încălcare către FilmeActiune.ro furnizând agentului de drepturi de autor desemnat de FilmeActiune.ro enumerat mai jos cu următoarele informații:

  1. O semnătură fizică sau electronică a unei persoane autorizate să acționeze în numele proprietarului unui drept exclusiv care se presupune că este încălcat;
  2. Identificarea operei cu drepturi de autor despre care se pretinde că a fost încălcată sau, dacă mai multe opere protejate prin drepturi de autor pe un singur site online sunt acoperite de o singură notificare, o listă reprezentativă a acestor lucrări pe site-ul web;
  3. Identificarea materialului despre care se pretinde că încalcă sau că face obiectul unei activități care încalcă drepturile și care urmează să fie eliminat sau a cărui acces să fie dezactivat și informații suficient de rezonabile pentru a permite filmeactiune.ro să localizeze materialul; aceasta trebuie să fie sub forma unei adrese URL directe către pagina pe care este legat conținutul care încalcă drepturile. Acest detaliu este necesar, deoarece fiecare videoclip poate avea mai multe legături și pentru a proteja relațiile cu partenerii noștri, dorim să evităm ștergerea legăturilor autorizate din greșeală.
  4. Informații suficient de rezonabile pentru a permite filmeactiune.ro să contacteze partea reclamantă, inclusiv un nume, o adresă, un număr de telefon și, dacă este disponibil, o adresă de e-mail la care poate fi contactată partea reclamantă;
  5. O declarație conform căreia partea reclamantă are convingerea de bună credință că utilizarea materialului în modul reclamat nu este autorizată de proprietarul drepturilor de autor, de agentul său sau de lege;
  6. O declarație conform căreia informațiile din notificare sunt corecte și, sub pedeapsa cu sperjur, că partea reclamantă este autorizată să acționeze în numele proprietarului unui drept exclusiv care ar fi încălcat. Toate reclamațiile privind încălcarea drepturilor de autor pe sau referitoare la acest site web trebuie trimise prin e-mail la contact@filmeactiune.ro